ik ben er!!
Blijf op de hoogte en volg sascha
11 Januari 2007 | Australië, Sydney
nou eindelijk in sydney!
best een end eigenlijk!!
alles goed gegaan! ging allemaal wel snel in hongkong!!! dus die backpack staat daar nog!! maar morgen maar weer even naar het vliegveld om hem op te halen!!
bedankt voor al jullie lieve berichtjes trouwens!
en tea zou heel graag dat adres willen hebben lijkt me leuk!!! het is hier nu net twaalf uur geweest ben het besef van tijd een beetje kwijt!!!!dus ik ga maar op bed ben onwijs moe!!!! morgen weer een berichtje!!
liefs sas
11 Januari 2007 - 15:33
Hey Sas!!!!:
mooi zo dat je veilig bent aan gekomen!!
have fun!!
dikke kus marjolein -
11 Januari 2007 - 17:38
Beppe Wieny:
Dag Pop, gelukkig goed aangekpmen.Ik heb veel aan je gedacht. Heel veel liefs en een dikke tuut!!!
Wieny -
11 Januari 2007 - 18:00
Simone :
He Sacha,
Mooi datst goed oankommen bist. Tas komt wol werom en oars mar net. Male tiid!
Gr. Simone -
11 Januari 2007 - 18:48
Lysbeth En Niek Sido:
Ha leave skot,
Fyn dat dyn aventoer begjint. Jammer dat ik dy net mear sjoen ha, mar miskien ek wol better, want ofskied nimme is net myn sterkste punt. No earst mar lekker bekomme. Wy tinke oan dy. Dikke tut, Lys en Niek -
11 Januari 2007 - 19:09
Jacquelien:
Lieve Sas!
Hoe is het?? Fijn dat je goed aangekomen bent! Beetje balen van je backpack!! maar ja. Lekker bijslapen eerst!
Veel liefs
Jacquelien -
11 Januari 2007 - 19:24
Wessel:
Heeee avonturiersters!
Kan me voorstellen dat je moe bent na zo`n reis. Het zal ook wel best warm zijn, of niet? Het is daar toch hartje zomer? Zit je een eind van het vliegveld af? Waar slaap je?
big hug!
Wessel -
11 Januari 2007 - 19:40
Ynskje:
Hey meis, heb een mailtje naar je hotmail adres gestuurd. Tut Mem -
11 Januari 2007 - 20:59
Aafke:
Sascha
Fijn te horen dat je er bent nu je bagage nog slaap ze.