tutsje fan sas - Reisverslag uit Sydney, Australië van sascha veenstra - WaarBenJij.nu tutsje fan sas - Reisverslag uit Sydney, Australië van sascha veenstra - WaarBenJij.nu

tutsje fan sas

Blijf op de hoogte en volg sascha

12 Januari 2007 | Australië, Sydney

hallo alemaal

het is hier echt vet cool!!!
ik weet niet of ik wel terug kom hoor!! haha
vlieg volgende week naar melbourne en ga dan verder met een paar meiden in een auto!!
langs de oostkust richting cairns!! maar gister het nachtleven van sydney even ingeweest!! ook vet lache!! morgen naar bondibeach en daar op zoek naar een hostel!!!
vandaag nog even naar het vliegveld om te kijken of onze bagage er is I hope so!!! als het goed is krijgen we 100 dollar ook weer mooi meegenomen loop al 3 dagen in dezelfde kleding!! beetje vies!!!
hey mensen leuk al die berichtjes blijf zo door gaan!!!
ja wessel heb indd dat exvriendje van marieke ontmoet heel toevallig!!!
die sinnas komt voor elkaar!!!!
en david thanks mate!!!!
eelke je bent een schat bedankt voor je fotoruimte maar volgens mij is het niet helemaal gelukt!!! tot morgen!!

dikke tut sas en de groetjes van dewi my travel mate

• 12 Januari 2007 - 22:13

Tjitte Hylke:

Hey Sas, Leuk man! Komt helemaal goed daar! Het zou Sascha ook niet zijn als ze het nacht leven niet zou verkennen ;-) Ik hoop voor je dat het weer daar beter is dan hier! Groetjes!!!

• 12 Januari 2007 - 23:53

Tea:

Hoi Sas,
    Lee wil je graag rondleiden in Melbourne. Heb je een emailadres, dan stuur ik je zijn email adres en dan kun je zelf contact met hem zoeken. Hij is erg gastvrij.
    Altijd leuk zo'n contact. Ook om bijv. met die meiden af te spreken.
    Hoor het wel, take care,

Tea

• 13 Januari 2007 - 00:52

Oepke:

hee sas jir n berichje fan mij mooi dat t der sa luek is geniet der fan hef n super tiid t kin no! we maile gau wer dat is leuker tut mij

• 13 Januari 2007 - 08:57

Petra:

Hoi Sas,

Goed te lezen dat je het naar je zin hebt, wat een ellende met je bagage zeg!

had je het adres van mijn vriendin Nynke nog ontvangen ( een hele tijd geleden al naar je gemaild) Ze zit in Queensland, Aerly beach. Maar zover ben je nog niet.

Groeten Petra

• 13 Januari 2007 - 08:58

Jens:

hoi is het leuk in australiè wel stoer dat je alleen ging

groeten jens

• 13 Januari 2007 - 12:30

Lysbeth En Niek:

Een goed begin is het halve werk...fijn dat het allemaal super lijkt! tut Lys en Niek

• 13 Januari 2007 - 20:45

Imka:

halootjes,
    te gek man,lekker spannend volgende week.als jullie een lekke band krijgen,laat ze even zien hoe je een band verwisseld ?!hahha .is t nachtleven net als in zeeland ??het kan haast niet.groetjes van ons.xxx

• 14 Januari 2007 - 16:03

Annie Bras:

Hartstikke leuk man die berichtjes, zal ze volgen hoop van harte dat je geniet pas goed op je zelf
    annie