een auto gekocht!
Blijf op de hoogte en volg sascha
19 Januari 2007 | Australië, Sydney
hey hallo allemaal! hoe gaat het daar in nederland stormt het nog steeds?
dat is zo vreemd ze hebben hier al heel lang geen regen gehad en mogen dus maar heel weinig water gebruiken! en dan is er gewoon te veel regen in nederland vreemd!!
maar we hebben een auto gekocht onwijs lelijk maar hij rijd!! vandaag gezwommen met zeehonden en dolfijnen dat is echt een super ervaring!! moet je echt 1 keer gedaan hebben in je leven! zal vandaag of morgen een paar foto's op de site zetten. doei doei kus sas
19 Januari 2007 - 10:30
Thea:
He zussie
Had jij mij vanacht gebeld?
KUS -
19 Januari 2007 - 10:39
Tjitte Hylke:
Hey Sas, nee de storm is nu weer wat tot rust gekomen. Tot vannacht 3 uur stonden er files! Er reden ook geen treinen meer. Dus veel mensen zijn blijven slapen in hallen enz. dus je eerste auto gekocht ;-) en nu lekker toeren neem ik aan! We wachten je foto’s af.
xxx
19 Januari 2007 - 11:03
Ynskje:
Hoi Meiske, Ik ben zo benieuwd naar de foto's Wat een ervaringen. Geweldig hoor. En inderdaad veel regen het harde storm. 1,6 miljoen schade in Ned. Beppe haar glazen pui ging zo heen en weer dat ze dacht dat hij er uitvloog. Ik heb haar even uit gelegd hoe ze je site kan bekijken, en wie weet lukt het haar om er een berichtje op te zetten. Ben met heit naar de tandarts geweest. Geen probleem die vulling zei hij.Kan in juni wel.
Je belt me nu dus ik stop.
Liefs Mem -
19 Januari 2007 - 11:55
Loes:
Hoi Sas
Wat een geweldige ervaring lijkt me dat,zwemmen tussen de dolfijnen.Kon je ze ook aanraken en aaien,zal wel glad zijn zo`n dolfijn.
Kijk je uit voor slangen,volgens de krant zitten daar van die gevaarlijke exemplaren,brrrrrrrrrr.
Mooi dat je daar nu een auto hebt al is het een oud lel.
Ik stuur je nog even het adres van mijn familie ,die wonen in Brisbane ,maar volgens de kaart ben je daar nog lang niet.Veel plezier .Loes -
19 Januari 2007 - 14:17
Hoi Leave:
kvind t nog steeds vreemd dat je daar bent.. maar t is toch echt waar!hihi.. mooi man dat je je zo vermaakt en dat je wat leuke meiden hebt om mee verder te reizen..!(kwou dat ik er bij was... :-))
nou,blijf genieten!k hou je verhalen bij!
liefs,Jiska -
19 Januari 2007 - 17:10
Jenny:
he sascha,dyn heit fertelde mei oer dizze site , wat hartstikke leuk!!ik woe dy dan ek in hiel soad plesier tawinskje en genietsje der lekker fan , want foar dat'st it wist bist wer thûs !!
gr jenny -
19 Januari 2007 - 18:53
Immie:
hoi sas,
hoe duur is de benzine daar !!het is toch wel een lada ????daar doen alleen de kachels er maar van....maar ja,die heb jij niet nodig.succes en plezier.xxx -
19 Januari 2007 - 21:13
Wil:
hallo Sascha
Je moeder heb ik nog niet gebeld, ga ik wel binnenkort doen. Ik was zo blij dat Dewi een reismaatje had en jullie konden het goed vinden zei Dewi. Het was echt wachten op een bericht van jullie die donderdag, op internet zag ik alleen maar vertragingen en ik dacht jullie halen dat vliegtuig nooit in Hong Kong, het was een opluchting toen het smsje binnenkwam, mooi wel $100 verdiend voor een paar dagen geen kleding. Het zou leuk zijn als jullie elkaar tijdens de reis nog een keer kunnen ontmoeten. Je hebt al veel ondernomen, een auto is wel geweldig, stuk goedkoper dan reizen met de trein. Geniet van je reis en ik vind het leuk ook jou een beetje te volgen.
Groetjes van Wil -
19 Januari 2007 - 21:38
Beppe Wieny:
Dag us Sas, wat is het toch geweldig dat we zo contact met jou kunnen hebben. Moet je nagaan dat het in het verleden per brief moest(hoe lang onderweg?) of per telefoon( niet te betalen). En wie had gedacht dat ik als "oud"mens van 73 achter een DING zou zitten dat computer heet!Maar halleluja het is wel even zo, ja? Waarom kan ik hier niet zwemmen met dolfijnen, ik snap dat niet en ik ben stinkend jaloers!!!! Il kijk elke dag op jou site. Hoe gaat het eigenlijk met de taal? En koken jullie zelf of is het fast food door het strotje werken? Ben je bij de anwb aangesloten met het vehikel dat car heet daar? We horen het nog wel Morgen ga ik met wessel en loes en ynskje naar groningen voor Joël zijn verjaardag. Het is nu vrijdagavond half elf, ik zoek mijn nestje op. dag pop, een dikke tuut van wieny