still alive - Reisverslag uit Airlie Beach, Australië van sascha veenstra - WaarBenJij.nu still alive - Reisverslag uit Airlie Beach, Australië van sascha veenstra - WaarBenJij.nu

still alive

Blijf op de hoogte en volg sascha

19 Maart 2007 | Australië, Airlie Beach

hey
hallo hoe gaat het met jullie?
met mij super! net terug van fraiser eiland
en leef nog na drie dagen slapen in een tent zonder matje luchtbed of iets met een enorme kater haha!!
een gat graven van 50 cm diep en dat was dan je wc! (niet echt geweest dus) tussen de dingo's die er erg hongerig uitzagen!!eerste dag met zijn 9 en in een knalroze 4wd je valt wel op zo!! leuk naar een meertje geweest ergens midden in de bergen! dan kanp opzetten en met zijn allen een barbie gehad! s'avonds aan het bier en vlink gefeest in totaal 2 uurtjes geslapen! volgende dag naar een onwijs mooi punt geweest op fraiser waar je haaien kon zien (toen wij er waren waren ze er even niet) maar nog steeds mooi! s'avonds om 9 uur maar op bed waren echt kappot! s'ochtends wakker geworden lekkere boterham met pasta en heel veel zand! toen naar een ander meer geweest dat was echt onwijs mooi blauw water wit zand waar je je tanden mee kon poetsen werkte wel stuk witter alleen wel weer een vuling kwijt!! al met al wel super om daar geweest te zijn! zaterdag weer terug in hervey bay en het was sint patricks day of zoiets dus stikte er van de ieren wat een feest nog nooit zo'n leuke avond gehad!! :-) nu dus na zo'n 7 uren rijden in airly beach zullen we hier het nachtleven even in!! zet er morgen een paar foto's op!! doei doei dikke tut sas

• 19 Maart 2007 - 12:14

Tjitte Hylke:

Hey Sas,

Hihi, ik wel in de gaten dat je straks als een piraat met één overgebleven tand terug komt! ;-) Suc6 We belle!

• 19 Maart 2007 - 12:50

Eelke:

Heey sas,

Je was zeker nog een beetje dronken toen je dit schreef!!:)

Hey succes en kom op met die foto's!!:D

Groetjes Eelke

• 19 Maart 2007 - 14:58

Immie:

hoi lieverd,
    wat een toestand daar !je geniet maar lekker.hier gaat alles prima,ook enorm lekker weer (not),sneeuw en regen,en...ook een beetje zon.nou,meer nieuws heb ik niet.enjoy en we denken aan je.groetjes de mellingkjes xxx.

• 19 Maart 2007 - 22:47

Jildert:

Hey Nicht,

hahaha, je berichtjes zijn geweldig. en ze worden nu steeds leuker. je bent lekker aan het survivalen (of hoe je dat ook maar schrijft). t was hier gewoon een paar dagen lekker zomer en nu sneeuwt het ineens weer. ik was een sneeuwpop vanmorgen op het station. ben jaloers op je!!! lijkt me leuk om de foto's te zien. je zult er wel weer mooi bezopen op staan. no problem!, mom and dad are not there. hehe. dikke kus en pas wel goed op jezelf.
    Greetz,
    Jildert

• 20 Maart 2007 - 08:27

Bram:

hallo sas
    wat een mooi land
    wat een mooie fotos
    mooie verhalen
    geniet er van sas want het is zo maar om die vacantie groeten bram

• 20 Maart 2007 - 12:38

Je Zussie:

He lieverd,
    Cool weer al die foto's.
    We zijn gister weer een huis weze kijken en hebben een bod gedaan... even afwachten of de verkoper er op ingaat. verder geen nieuws dikke kus en voorzichtig met je gebit!!
    XXXXXXX

• 20 Maart 2007 - 16:20

Daniel:

hey sas ik dacht ik moet ook eens wat van me laten horen. hoe is het daar nu ziet er gezzelig uit daar!! als je het maar naar je zin hebt we volgen je verhalen hier wel wat toch luek zo'n site groeten daniel

• 21 Maart 2007 - 02:15

Deew:

waaa hahah wat een feestbeest ben jij zeg ;)!! Weet nog niet of ik wel met jou naar de Whitsundays durf ;)...!! Hier een vet mooie aanbieding, misschien dat ik die wel ga doen. Ik mail je er nog wel over..
    Nou feest lekker verder :P
    Vanavond komt Bo :D!!!

dag poeperd xxx

• 22 Maart 2007 - 15:10

Marjolein:

hey sas!!

hier gaat alles goed!
    en et is mooi weer de zon schijnt in ieder geval!!
    have fun!!!
    je hebt echt mooie foto's!
    je bent al lekker bruin!!
    kus + knuf marjolein

• 24 Maart 2007 - 08:34

Thea:

He sas,
    lekker van het liedje aan het genieten heb je hem nog op je mp3 speler gezet? Ik krijg vandaag de CD ben wel benieuwd wat voor nummers ze meer hebben klinkt namelijk wel goed!
    Het huis waar we waren weze kijken is verkocht aan de bezoekers die een half uurtje eerder dan ons waren weze kijken. Dus dat is jammer, we kijken weer rustig verder.
    Meer nieuw heb ik niet oohja had weer goeie cijfers op school is ook altijd leuk.
    Vanavond gaan we naar scheveningen bowlen met mark zijn werk en even lekker eten en naar het casino of de kroeg in. Gister met wendie haar bruidsjurk weze kijken echt heel mooi. 11 mei gaat ze trouwen daarvoor natuurlijk een vrijgezellen feestje ook altijd leuk!

Dat was het zo wel, ga nu even mijn verslag voor school maken donderdag inleveren......

Hele dikke TUT