nieuwe foto's
Blijf op de hoogte en volg sascha
21 Januari 2007 | Australië, Drysdale
heb er een paar nieuwe foto's opgezet ook 1 speciaal voor phillip!! de eerste kangaroe de mensen waar we slapen! en kareoke bij de chinees haha!! xx sas
21 Januari 2007 - 10:03
Lysbeth:
He lieve Sas, wat een super leuke foto's en wat een super ervaring! Genietgenietgeniet! Dikke tut Lys en Niek -
21 Januari 2007 - 10:26
Wieny:
Een goede zondagmorgen Sas, het is hier nu kwart over elf en ik denk bij jullie al kwart over negen in de avond en wie weet waar je op dit moment nu weer uithangt.Mis je Nederland, Wommels of Yerseke nou ook een heel klein beetje? Je zult wel denken: wat een vraag beppe.Mis je ons allemaal een beetje,ik denk zo,alleen om ons te laten mee beleven met wat jij allemaal ziet en ervaart. Gelukkig krijgen we mooie fotos en kunnen we in gedachten een heel klein stukje met je meegaan .Geniet maar Sas en maak de juiste keuzes in wat je wilt of juist niet wilt!! Een hele dikke knuffel van dien beppe************ -
21 Januari 2007 - 10:42
Bram:
he lieve sas
mooie photos kind
hier slecht weer harde wind en regen
gisteren bij beppe teat geweest kamer ingericht met beppe teat en flip en teat het is mooi geworden
mooi weer daar zeker ben benieuwd naar de auto die jullie gekocht hebben stuur maar wat photos pas goed op jezelf groeten bram -
21 Januari 2007 - 11:42
Philip:
He Sas, bedankt voor de vleermuisfoto's. was ie nou echt 9 meter? ik hoorde dat die beesten bij volle maan dol op meisjes mey tongpiercings zijn, dus? Zo te horen en te zien heb je het prima voor elkaar, gewoon gaan met die banaan. hartstikke leuk dat je je zo vermaakt. Bij Beppe is alles wit en je Pa en ik hebben de hele zaterdag ( 20 jan) de schilderijen en gordijnrailsen etc weer opgehangen. Nog en paar dagen en dan is alles klaar. Het heeft hier vannacht weer gestormd windkracht 9 en twee dagen geleden was het windkracht 10-11. Het water staat hartstikke hoog dus mischien moeten we straks wel zwemmen. Nou veel plezier en tot horens. Hoi Philip. -
21 Januari 2007 - 12:36
Grote Neef:
Hey nicht,
Een vleermuis van 9 meter, whahahaha. Geweldig!! Als die vleermuizen al zo groot zijn, hoe groot zijn dan die tampeloerezen van die Australische mannen? Zijn daar ook mooie vrouwen?
Trouwens mooie foto's zo te zien moet het daar wel heel mooi zijn. Ben best wel een beetje jaloers op je. haha.
Nog veel plezier,
Jildert -
21 Januari 2007 - 15:44
Janita:
Hoi Sas! Had Johan je niet gewaarschuwd voor Griekse mannen? Die in het rode T-shirt ziet er verdacht Grieks uit (z'n mates trouwens nog meer), maar wel errug lekker! Fijn dat je zoveel plezier hebt en rij voorzichtig! Groetjes, Janita. -
21 Januari 2007 - 19:59
Wessel:
Hee grote vriendin,
Wat maak je leuke dingen mee! Zwemmen met dolfijnen, inderdaad, echt super!Begrijp ik nu, dat je samen met de andere meiden blijft reizen? Is het dan wel de bedoeling dat je onderweg hier en daar wat gaat werken om money te krijgen? Ik ben benieuwd naar de auto, stuur gauw een foto! Neem altijd een litertje olie mee in de kofferbak en een charry-can met wat water/benzine. Hoe zit dat eigenlijk? rijden ze daar links? Gisteren zijn we met IJnskje, Beppe, Loes, naar Johan en Janita gheweest voor de verjaardag van Joel. Gezellig. De Hoebens waren er ook! Nou groeten, pas op jezelf en geniet!
xxxxxxxxxWessel -
22 Januari 2007 - 15:58
Tineke:
he sas!
machtig man! -
22 Januari 2007 - 18:18
Karlijn Houben:
Hoi Sascha...
Wij gaan naar mallorca ook al in het vliegtuig leuk he!Is het daar bij jou wat leuk en gezellig¿?Nou dikke kus karlijn