hallo - Reisverslag uit Sydney, Australië van sascha veenstra - WaarBenJij.nu hallo - Reisverslag uit Sydney, Australië van sascha veenstra - WaarBenJij.nu

hallo

Blijf op de hoogte en volg sascha

14 Januari 2007 | Australië, Sydney

hey allemaal

eelke super bedankt!!! dikke tut!!
zal er volgende week een paar foto's opzetten!! hey petra en jens!! ja heb het adres zodra ik er wat meer in de buurt ben zal ik haar even mailen!!! ja jens dat moet jij ook gaan doen als je een jaar of 18 bent!! hey ljipkes t is hier lekker weer niet te warm nog maar morgen zou het 28 graden worden das beetje warmer!! doe beppe de groeten terug!! hey wessel ga met het vliegtuig eerst en dan kopen hun daar een auto!! ja leuk dat TIM... er ook is!!!
lysbeth en niek hoi wat leuk al die berichtjes tut sas!!! hey grote neef nee nog geen kangaroe gezien wel veel gezopen!!
hey fam melling het nachtleven is hier leuker zeeland was ook leuk maar deze gasten zie je nooit weer :-)!! en dat banden wisselen komt wel goed dat lukt mij wel!!! haha ik zal even ontbijten!! dikke tut sas

• 13 Januari 2007 - 21:39

Boukje:

Hey,
    Wat hest it drok net? Mei al dy berichten te beantwurdsjen. It is hjir no sneon 13 januari 2007, 22.30. Justerjun efen nei de jimbar west en fannemiddei oan it wurk west. Wie smoar drok. Wit net wat we jun dwan gean, do hest de sneon te jun der alwer opsitten. Best wol in raar idee dat tiidferskil. It waait hjir snoeihurt, paul en ik hewwe der juster in heal oere oer dien om fan jimbar nei de pleats te fietsen, frij dramatisch. Ik sjoch dus wol dat ik better mei dy mei gean koe. Vet beter, 28 graden. Heerlijk! No ik soe sizze lekker sinnebade en nei it stran, wij doche de wanten wer oan op e fiets. Goeie!
    Dikke tut Boukje

• 13 Januari 2007 - 22:54

Ynskje:

Hoi sas, wij gaan nu naar bed. het is inderdaad een raar idee dat voor jou de dag begint. Veel plezier op beondie beach(waarschijnlijk een foute spelling) denk je om de zonnebrand goed insmeren.
    Tut mem

• 14 Januari 2007 - 13:42

Thea & Mark:

Hey Klein stoer ondernemend Zusje met die grote rugzak!!

We missen je al een beetje. Heb je daar ook cola als ontbijt? En zijn de jonge mannen daar leuk?? Slapen de hostels een beetje?
    Leuk man dat je met die meiden een tijdje gaat rondtouren. vergeet niet veel foto's te maken want de kans dat je er weer eens komt is zeer klein!! Maak ons allemaal maar eens lekker jaloers met al die mooie kiekjes en het fijne weer. dikke tut XXXXXXX en geniet er lekker van!!!!

• 15 Januari 2007 - 11:28

Wiep En Tinnus:

dus zeeland was niet veel eee goed dat ik dat weet zulle nou ik ben je slaapkamer al aan het verhuren dus een andere hostel in zeeland zoeken tinnus is het er niet mee eens maar die heeft niets te vertellen dus ha ha dikke knuffel en een lik van tinnus

• 17 Januari 2007 - 19:51

Beppe Wieny:

Hoi Sas,als ik al de berichten lees vanuit dat kangeroe-land, dan is het hier een saaie boel!!Ook behoorlijk warm daar nou hier stormt het en allemaal regen. Ik had iemand uit Makkum hier vanmiddag,die zit tijdelijk in een appartementje aan het strand daar ze vertelde dat ze vandaag zandzakken bij het strand legden vanwege hoog water. Zo zie je maar hoe het op de verschillende plaatsen op deze aardbol kan zijn. Ik ben blij dat je het zo naar de zin hebt.Niet te veel supe en goed ete want het vreet daar energie!!!! een dikke tuut of wel twee of drie en tot mails
    . ******
    Wieny hoi!!!!!!!!