verbrand!!
Blijf op de hoogte en volg sascha
15 Januari 2007 | Australië, Sydney
hoe is het daar in friesland?
hier is het super nog steeds mooi weer denk weer rond de 30 graden!! gister naar manly beach geweest! heel mooi strand! je moet met de ferry over dan kom je langs harbourbridge en het oprah house! echt mooi om te zien! zo'n mooi strand met blauw water echt super!(wel ontzettend verbrand) vandaag nog een boot tocht naar verschillende plaatsen! en morgen vliegen we naar melbourne! daar kunnen we voor een paar dagen bij mensen blijven die daar wonen aan het strand!! maar blijkt dat het in melbourne ietsje kouder is! maar we zien wel!!
no worries!!! ( die vind ik zo leuk)
doei dikke tut sas
hey thea en mark!! geen cola!! gewoon heel gezond broodje met jam of kaas en sinnasappelsap!!(erg he!) en heel veel mooie en leuke jongens dus daarvoor hoef je niet terug naar nederland!!! je doet hier zoveel indrukken op dus heb nog niet echt tijd gehad om iemand te missen!(sorry)zal nog wel komen!!
love you!!!
dikke tut sas
15 Januari 2007 - 07:46
Bram:
hey hallo sas
gaat genieten kind want
het is zo juni groetjes -
15 Januari 2007 - 08:31
Loes Veenstra:
Hey die sas.
Wat geweldig dat je het zo leuk hebt,toch verbrand las ik ,wat zei dien mem ok alweer goed smeren!!!!!
Veel plezier in Melbourne en we shall try don`t worry. Dikke tut Loes -
15 Januari 2007 - 10:17
Immie:
hoi pipeloi,
het is hier eeeeeeerrrrg koud.ben jaloers.enjoy everything,no worry's mate!! have fun.doeiii.xxx -
15 Januari 2007 - 10:24
Immie:
de diavoorstelling is ook erg leuk,niet te tútten met al die mooie jongens,je ging er toch heen om te werken ?????!!!hahahdoei -
15 Januari 2007 - 11:51
Jiska:
hey leave, do hest t der mar nei dyn sin sjoch ik wol.. mooi sa!! geniet er van.. leafs,jiska -
15 Januari 2007 - 17:47
Tea:
Meid, geniet ervan. Ik geniet hier vanaf de zijlijn met je mee.
Haal er uit wat er in zit!
Doegie,
Tea -
15 Januari 2007 - 18:40
Lysbeth:
Kien...ongelooflijk dat jij daar bruin verbrand je tijd doorbrengt en we hier in de koude temperaturen zitten. Stuur je de leuke vrijgezelle 35+ mannen met hun backpack hier naartoe? Lekker genieten, volgens mij ben je daar prima mee bezig. Dikke kus Lys -
15 Januari 2007 - 18:43
Ynskje:
Hoi Hoi Sas, Wat een mooie foto's. Die met het rode t-shirt mag je wel meenemen naar Ned.
Liefs Mem -
15 Januari 2007 - 18:47
Tineke:
hee sas! machtig man! mal mooie foto's! je zit er wel goed zo te zien! lekker dom om je nou al te laten verbranden... goed insmeren en natuurlijk ook met snelbruiner, zo maar klaar! he genietse en werkse straks!! -
15 Januari 2007 - 19:04
Jiska:
no der wie ik alwer even.. bist do yn juli ek al even nei sydney west?! dyn datum stjit ljieuw ik net helemaal goed.. die mei dat reade shirt kist inderdaad wol mei nimme nei nederlan!! hihi.. have fun! dikke tut,jis.. -
15 Januari 2007 - 20:23
Thea:
Goedemorgen sas,
Jij wordt zometeen lekker wakker en wij gaan zo lekker op bed. Gek idee!
Leuke en mooie foto's ben je nu al in Melbourne?
Dikke TUT