surfen!!
Blijf op de hoogte en volg sascha
04 Maart 2007 | Australië, Byron Bay
hallo allemaal
zal me de volgende keer beter insmeren en zonder bh!!(bikini) ze zijn nu wel heel wit haha:)!! maar gister naar vuurtoren geweest leek ons leuk echt gewoon allemaal trappen omhoog zwaar verbrand dus best pijnlijk! en gewoon overal het zelfde uitzicht dus wij tegen elkaar als er nou een paar dolfijnen voorij kwamen zwemen dan was het wel leuk geweest en ja hoor 5 minuten later 50 dolfijnen!! vanochtend wezen surfen ook leuk!! als je het kunt!! haha maar moet weer gaan internet cafe sluit!! hey fijn weekend nog!!
see ya
see ya
04 Maart 2007 - 06:11
Wiep:
he meid die aussies moet je niet laten schrikken met die witte peertjes van jou ,zijn ze niet gewend hoor en als die dolfijnen die dingen zien komen die ook niet meer langs. een voordeel geen great white met surfen dus blijf oefenen, lik van tiennus jij mag zeggen waar en een kus op je hoofd van mij g,day mate -
04 Maart 2007 - 07:12
Lysbeth:
Hallo!! Wat moet dat geweldig zijn, zo'n hele zwerm dolfijnen. We vonden het super deze week je stem even te horen. He meissie haal er uit wat er inzit, ok? Dikke tut, Lys -
05 Maart 2007 - 06:05
Deew:
Waaa jaloers :P!!
Vet wijffie ziet er gezellig uit hoor! Hoop echt dat ik jullie in Brisbane nog even kan zien! Zien jullie Bo ook :D!!
Ben op Tasmania geweest afgelopen week en vertrek woensdag naar Alice Springs met een outback-tour. Erg veel zin in!
Nou tot mails!
dikke tut, -
05 Maart 2007 - 08:49
Hoi Leave,:
krieg ik sa mar een smske fan dei! dast do myn jirdei net ferjist der,terwyl ast safolle mooie dingen sjocht..!dat fien ik toch wol leaf.. no fanke,tink mar om dyn 'dinkies'want dat docht heel erg zeer..hald ze mar mooi yn't hok! haha.. wou dat surfen wat trouwens? dan kest t mij volgend,volgend simmer even leare..! dikke tút,jiska