hoi
Blijf op de hoogte en volg sascha
08 Maart 2007 | Australië, Surfers Paradise
G'day
een berichtje uit surfers!!
gister vertrokken vanuit byron bay! regenen dus en niet zo'n beetje ook dus tent nat in de auto!! beetje minder maar jah!! aangekomen in surfers niet veel campings dus maar besloten om een hostel te nemen voor een nacht maar het zag er zo leuk uit dus gelijk maar twee nachten geboekt!! (zwembad spa en van dat soort dingen) super dus!!
gister beetje surfers verkend en s'avonds zouden we gaan stappen zo'n paket voor 25 dollar naar 4 kroegen en overal een gratis drankje en pizza beter dus!we zouden vertrekken om 8 uur dus wij hellemaal klaar om 8 uur blijkt dat het hier een uur vroeger is als de rest van australie!! haha maar wezen stappen dus vond er niet zo veel aan dus ben eerder naar huis gegaan heb daar met een zweed die ook bij ons op de kamer zit maar heel veel wijn gedronken! was wel gezellig! morgen gaan we naar the australian zoo weet je wel dat ding van steve irwin!! s'avonds richting noosa moet heel mooi zijn! maar we horen wel weer eens even!!
de groeten and no worries
oja het is dus nu 9 uren later hier!! :-)
een berichtje uit surfers!!
de groeten and no worries
oja het is dus nu 9 uren later hier!! :-)
08 Maart 2007 - 10:42
Sandra:
heej sascha!
zo te lezen heb je et wel naar je zin daar. vast beeter weer dan hier in wommels hier is alleen ma regen en af en toe de zon en vet koud en jij loopt lekker in korte t-shirts
best wel apart eigerlijk.
ik hoop dat je et nog erg naar je zin zuld hebben daar....ik vind je site erg leuk kom vaak ff om hoekje kijken.. heej meid ik ga er weer van door dikke tut sandra zusje van piemel -
08 Maart 2007 - 23:08
Wil:
hoi Sascha
Jammer dat het af en toe stortregent, zou je niet verwachten in Aussie. Begint de regentijd nu? Hier is de warmste winter in 300 jaar voorbij, precies 1 dag sneeuw. Dan maar de lente. Voor mij begint het een beetje te wennen dat Dewi er niet is. Ik vind het wel heel prettig als ze belt en we kunnen de verhalen achter de site verhalen horen. Ik hoop dat jullie nog veel mooie dagen krijgen en nog veel leuke mensen ontmoeten.
Groetjes Wil -
09 Maart 2007 - 09:04
Ynskje:
Hoi leave, Net je smsje gelezen dat jullie zonder bezine staan, dat wordt dus duwen en lopen.Hopelijk komt de Aussie ANWB jullie te hulp. Net een boekje uit de bibliotheek gehaald over Australië zodat wij een beetje kunnen volgen waar jullie precies zitten en wat daar allemaal te doen is. Ook heb ik even jullie vervolg route op gezocht op Frasier Iland kun je geweldig kamperen, dus de tent maar goed laten drogen anders is hij straks lek. Hoe was het in de zoo waarschijnlijk hele grote krokodillen en slangen. Ik zie op de foto's dat je al lekker bruin bent en er goed uit ziet. Geniet van alles om je heen en maak leuke contacten met al die jonge mensen om je heen daar kun je later in je leven nog veel plezier aan beleven.
Liefs en een hele dikke TUT Mem -
09 Maart 2007 - 17:34
Beppe W:
Onze min of meer Australisch schatje vermaakt zich nog wel en geniet! Zit er op het dashboard van dat vehicle van jullie geen benzinemeter? Wij hadden ooit een Volkswagen, een kever, waar ook geen meter op zat. Ik nam altijd een takje mee om te zien hoeveel er nog in de tank zat, misschien is dat een idee. Kun je nog niet aan een baantje komen? Vacantie houden is natuurlijk mooier. Verleden woensdag heb ik Tante Zus (92) op bezoek gehad met haar zoon Bert en zijn vrouw An.Ze komt hier niet zo vaak meer, alleen reizen gaat niet meer. Maar ze houdt het allemaal goed bij, de politiek, Ajax, de TV, ze heeft ook even jou site gezien, fotos enz.Ik ga morgen(zaterdag) fijn de hele dag zingen en organiseren, prachtig werk en het houdt me van de straat en uit de kroeg,zodoende houd ik ook zo veel geld over, snap je Sas? Nou, popje je weet weer wat van mij, de beste wensen een dikke tuut, en niet op glad ijs komen, als je begrijpt wat ik bedoel!!! Beppe W.