zo saai!! - Reisverslag uit Magnetic Island, Australië van sascha veenstra - WaarBenJij.nu zo saai!! - Reisverslag uit Magnetic Island, Australië van sascha veenstra - WaarBenJij.nu

zo saai!!

Blijf op de hoogte en volg sascha

01 April 2007 | Australië, Magnetic Island

hey mensen

hoe is het daar?
hier nog steeds wel super al hoewel we zitten nu op een eilandje waar echt heel veel oude mensen zijn (niks mis mee) maar wel een beetje saai!

t strand begint een beetje te vervellen (wie had dat ooit gedacht) dus word tijd dat we eens het binnenland in gaan!!
hoop dat we daar een beetje tijd voor hebben!

morgen vertrekken we richting cairns dat moet wel weer super zijn ook gaan we naar port douglas (krokodillen) en dan vliegen we 21 april terug naar brisbane daar nog even rondkijken dan vliegen de meiden naar nieuw zeeland ben ik blij dak daar nu niet heen ga met al die regen! en ik ga denk ik nog maar even relax een weekje naar byron bay that's good!!! en dan is het ook weer bijna tijd om naar huis te gaan (jezus wat gaat die tijd snel) toch ook wel weer zin om eens tuis te kijken mis jullie wel hoor!! nou ga slapen nu!

doei doei
dikke kus sascha

• 01 April 2007 - 11:16

Wiep/tering Tinnus:

zie je wel verschijnen bij johaps kon je direct wel beginnen dus niet te snel thuis komen eeee ok houdoe

• 01 April 2007 - 11:25

Lysbeth:

Ha famke, had wat problemen met internet, dus het was een beetje stil van onze kant! Time flies...Weet je al wanneer je weer onze kant opvliegt? Ik sprak je moeder deze week en begreep idd dat je het friese af en toe mist. Snap ik prima hoor, maar ik vind het ook fijn te lezen dat je lekker van alles onderneemt! Hier gaat alles zijn gangetje. We wonen nog steeds op het Swingoerd dus wat dat betreft veranderd er niet zoveel in een paar maanden. Geniet lekker van niek en ook prima van het alleen zijn. He meissie dikke tut van ons allebei en we spreken elkaar!

• 01 April 2007 - 16:04

Doete:

klinkt goed... werk jij daar welles? haha

• 01 April 2007 - 17:29

Beppe W.:

Leaf famke, us Sas, het is hier 1 april kwart over zeven (in de avond) en dat is geen grap!! Je laatste bertcht gelezen en ik ben blij dat het goed met je gaat. Voor mijn gevoel wordt het zo langzamerhand ook tijd dat je maar weer naar dit kleine, maar mooie nederland komt. Wat zal dat ook weer heel anders voor je zijn, maar ons popke houdt wel van verandering en ik denk dat de volgende trip al in het onderbewuste aan het rijpen is. We zien het allemaal wel wat er verder op je pad komt!Met mij alles ok, drukke dagen voor de boeg met het koor,maar regelen zit in het bloed en dat schijnt ook bij mij te horen,( wordt me ook wel eens verweten) maar er moeten nu eenmaal mensen zijn die de handen uit de mouwen steken anders gebeurt er misschien niet zo veel en dat zal dan ook wel weer goed zijn.
    Sas tot de volgende keer, een hele dikke huck en een klein tuutsje fan dyn Beppe.

• 01 April 2007 - 19:08

Margreet:

Hé Sascha,

Even een klein berichtje uit Sneek. Ik hoorde van je moeder van je trip en deze site. Leuk zeg! Nog heel veel plezier daar.
    Groetjes

• 06 April 2007 - 05:15

Dee:

En ga ik je nog ergens ontmoeten :( ???!!! Fraser, Whitsunday's ben je al geweest he? En Noosa? Daar ga ik canoe-tour doen van 3 dagen..
    Bo gaat morgen weer naar huis...

Dikke kus! Deew