G'day mates - Reisverslag uit Byron Bay, Australië van sascha veenstra - WaarBenJij.nu G'day mates - Reisverslag uit Byron Bay, Australië van sascha veenstra - WaarBenJij.nu

G'day mates

Blijf op de hoogte en volg sascha

01 Maart 2007 | Australië, Byron Bay

hey hallo
hoe gaat het met jullie?
hier is het super!
mooi strand leuke plaatsje en je kunt goed stappen!;)echt onwijs veel andere backpackers we zijn gister wel 1 aussie tegen gekomen haha!! verder een beetje relaxen op het strand!! heb weer een paar foto's op de site gezet! en mischien dat jullie julllie nummers even willen mailen dan kan ik af en toe eens smsen!! ben namelijk al mijn nummers kwijt!! nou ja we praten snel weer!! no worries!!! kus sas

• 01 Maart 2007 - 07:07

Je Zus:

He sassie,

Denk niet dat het zo gemakkelijk gaat even 3 weken bij jou op bezoek...
    Zaterdag gaan we naar Rome lekker een weekje vakantie vieren net als jou!! Verder geen nieuws. Dikke tut

• 01 Maart 2007 - 12:23

Jan:

hier is het nummer van mij 0621876634

• 01 Maart 2007 - 12:35

Wieke:

Hey Sas,

Wat in mooie foto's! Om jaloers fan te wurden. Hjir is it nl. wer rein en hurde wyn...
    Mooi om te lezen dast it der noch steeds sa nei it sin hast! Have fun!

xx Wieke

• 01 Maart 2007 - 15:24

Teat:

HOI sasch
    lekker verbrand rugje. Mooie zee daar. je kunt beter daar zitten dan hier. Het regent weer eens.
    Kamperen lijkt me leuk daar. Moet er nog gewerkt worden of wordt het alleen maar vakantie vieren. ik zou het laatste doen.Hier alles goed alleen wat keelklachten bij de heren. Zwak geslacht.Veel plezier verder. Leuk dat je even gebeld hebt met Jelmer zijn verjaardag.
    doei Teat

• 02 Maart 2007 - 13:38

Ynskje:

Hey die Sas,
    Wat fijn om vanmorgen je stem weer even te horen, dat je wel 50 dolfijnen hebt gezien dat beleef je niet vaak in je leventje. Wat ben ik blij dat je zo geniet van alle moois om je heen. En ik zou dan ook wel graag even over je schouders mee willen kijken. Vooral dat hippie gebeuren in Byron Bay lijkt me wel wat. Heerlijk die masages en het relaxt zijn. Heb je er al even een uit geprobeerd of is je rug en vooral je buik er nog te gevoelig voor? Geniet van alle welness en de prachtige natuur. Je foto van de watervallen vind ik prachtig. En misschien kun je een paar van het hippie gebeuren maken. Ben erg nieuwschierig hoe zo'n sfeertje er uit ziet.
    Wij gaan nu de tuin in want die ziet er nog een beetje herfstig uit. Het is best lekker weer dus even heerlijk buiten zijn.
    Liefs en een hele dikke tut van ons.

• 02 Maart 2007 - 18:39

Immie:

hoi lieve schat,
    wat een avontuur man ,niet te geloven !!en bij het zonnen ....even de b.h uit !!prachtige natuur,en dat strand...jaloers.en die tent ziet er bekent uit,stiekum meegenomen vanuit nederland zeker ,volgens mij is dat van het weekend in hieslum.hahaha.hier alles goed,best zonnig maar kan nog niet op het balkon zonnen.de vakantie is hier al weer voorbij,de kids zijn al weer naar school.dave heeft het lekker druk op zijn werk en ik ben nog zoekende,komt best goed.we wensen je nog meer plezier dan je al had en we schrijven weer.chiao bambina,kusjes vanuit waddinxveen.xxx