jahh!!
Blijf op de hoogte en volg sascha
12 Maart 2007 | Australië, Hervey Bay
nog steeds goed daar in dat kleine kikkerlandje???
hier ng steeds wel alles goed!! weer heel veel beleefd in een paar dagen!! haha
vrijdag dus vertrokken uit surfers paradise en naar the australian zoo geweest! verwacht je heel veel van maar je hebt er eigenlijk aleen maar 50 krokodillen en 200 foto's van steve him self! oja en drie slangen ofzo! maar ja toch weer gezien! daarna richting noosa heads daar aangekomen op zoek naar een hostel was de benzine op auto stopte er in eens mee haha dus ik met edith op zoek naar een benzine station na een uur lopen eindelijk 1 gevonden was een hele aardige ausie die ons wel terug wou brengen naar de auto (witen we de weg terug niet meer!!)(blond) uiteindelijk toch gevonden na lang zoeken! toch maar besloten om de volgende dag verder te reizen en op zoek te gaan naar een andere camping was toch een beetje saai hier ang had een hele leuke gevonen in een nationaal park lache toch een beetje natuur!! bleek dat die camping ( harry's hut hete die) alleen bereikbaar was via een weg voor 4 wd! na 1.5 uur rijden besloten we om toch maar terug te gaan want als het zou gaan regenen zouden we er nooit weer weg komen) dus uiteindelijk beland in rainbowbeach zag er leuk uit!!! maar na een uur merkten we dat er zo'n beetje miljoenen zandvlooien leven!! en andere beesjes zoals slangen en hagedissen van een meter!! nu dan in hervey bay aangekomen zo'n 35 graden en als we onze tent uitlpen loop je zo de zee in!! ook het water in de zee is zo'n 30 graden! kan niet beter dus! hey mensen succes nog even bijna zomer!! :P see you dikke kus sas
12 Maart 2007 - 05:54
Wiep En Tiennus:
he patser je zal wel een paar kilo kwijt zijn onderhand na al dat lopen en geen pizza hut in de buurt ben benieuwt wat je wel eet gebakken zand vlooien of zo?hoor van jou ps kreeg je sms,je van morgen om 3,30 ben er toen ook maar uit gegaan well the rust eee -
12 Maart 2007 - 08:36
Doete:
hej sas klinkt goed hjear! hjir wurd it ek al langsaam oan wat waarmer en stiet de maaitied wer foar de doar. mare nog gjin gulle giften nedich les ik wol! haha . nou noch folle plesier dikke tut -
12 Maart 2007 - 12:59
Thea:
He sas, we zijn gister veilig geland in Rotterdam. Gelukkig! Londen en Rome zijn beide hele mooie steden. Dus als je de Europa tour gaat doen deze beide mee pikken! Verder gaat alles lekker zijn gangetje het is mooi weer hier. Verder geen nieuws dikke TUT -
13 Maart 2007 - 02:07
Sascha:
hey doete
die giften binne welkom jer t is hast op! haha -
13 Maart 2007 - 21:49
Ynskje:
Hoi leave,
Jij bent waarschijnlijk net wakker en ik ga nu op bed! Een paar dagen zonder internet Theo belde net om te vertellen dat het er weer op zit, zodat we je verhalen gelukkig weer kunnen volgen en even kunnen reageren. Zaterdag bij Tea en Renee geweest was erg gezellig. Zij vliegen vrijdag voor 2 weken naar Miam. Wat heerlijk lijkt me dat s'morgens uit je tent zo de zee in. Gaan jullie ook naar Fraser Island heb er net een stukje over gelezen moet heel mooi zijn.Het is hier ook lekker voorjaars weer. Geniet jij maar lekker van alle moois daar. Liefs en een dikke Tut Mem -
14 Maart 2007 - 20:32
Philip:
Hey sassie,
Lekker leventje daar in luilekkerland! Heb je een stille sponser voor al die leuke uitjes. 't is je van harte gegund hoor.
Het is hier al drie dagen zonnig en bijna al wat voorjaar. Het 1e kievitsei is al gevonden.
Ik ga zondag naar Zwitserland voor een echocursus en natuurlijk skiën. Moeten ze hun hier op de Ljip maar een weekje zonder mij redden.
Jildert heeft gesolliciteerd naar een baan in het Acad. Groningen en Jelmer heeft wrsch. ook een baan als autoverkoper. Er komt hier schot in de zaak. Nu die kleine nog maar die heeft weer een toetsweek en zit zowaar te studeren.
Daar kun je ernstig ziek van worden.
Zo dit was het weer even,
groetjes van de ljipkes. -
16 Maart 2007 - 19:26
Wessel:
Lieve Sas,
Hartstikke bedankt voor je felicitatie. Ik las het `s avonds laat, toen ik uit de cursus kwam en op m`n hotelbed lag. Echt attent van je. Hoe is het avontuurierster? Een echte campinggast zo te lezen!? Heb je je verg. al terug of moet ik die man gaan bellen? Pas goed op jezelf, geniet en kijk goed om je heen! Trouwens, al een leuke Australiaan ontmoet?
Big hug,
Wessel -
16 Maart 2007 - 20:21
Aafke:
Efkes in berichtsje fon 4a
Jinke syn bird wurd noch gryser en hij blaft noch krekt salang om op skoot te kommen as foar das"tnei de aussies gongste .Hjir feroaret it dus net sa gauw neije wike begjint de winter neffes Krol en op BVN lit hij it waar bij dei ek sjen no genietsje mar fon de sinne Wij ha mei us bourren gesellig sitten en betinke dan ek dyn reis en reisbelevenissen efkes tichter bij .
groeten :w en a -
17 Maart 2007 - 20:10
Addie:
Hoi Sas,
Leuk om foto's te zien waar ik net geweest ben. Ben gisteren weer thuis gekomen van mijn wereld reis. Veel gezien en mee gemaakt. Geniet er van, Australië is een mooi land waar je leuke dingen kan beleven. Tot ziens Addie